Telefon: ​40 10 88 70​​

  Kontor: 21 25 85 78​

​Epoxy maling – det perfekte valg til smukke gulve

Hvis du leder efter den bedste behandling til dit gulv, dine vægge eller dit loft, så kan vi på det kraftigste anbefale dig at anvende epoxy maling. Dette giver dig et slidstærkt og holdbart resultat, som du vil være glad for mange år i fremtiden.

Hos Brovst Malerfirma hjælper vi kunder i eksempelvis Løgstør, Fjerritslev og Aabybro med at foretage malerarbejde med epoxy maling. Bor du ikke i en af disse byer, tager vi også gerne ud i resten af Nordjylland og hjælper med din maleropgave.

Mange flotte farver af epoxy maling

Når du skal have lavet et flot epoxy gulv, er det med at finde den helt rigtige farve, der passer til rummets resterende look. Vi kan blandt andet tilbyde dig en løsning i følgende farver:

  • Gul
  • Rød
  • Blå
  • Grøn
  • Sort
  • Hvid
  • Samt i mange andre spændende farver

Vi har stor erfaring med at male med denne type af maling, hvorfor vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige farve til formålet.

Slidstærkt produkt med mange formål

Ved at bruge epoxy maling til dit malerarbejde sikrer du dig, at overfladen vil holde sig flot mange år frem. Dette materiale er nemlig utroligt slidstærkt samt nemt at vedligeholde og rengøre. 

Derfor er maling af denne type det oplagte valg til steder, hvor der normalt er en større mængde slid. Dette kunne eksempelvis være på industrigulve, i swimmingpools eller værkstedsgulve.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til produktet og de forskellige fordele ved det. Du kan ringe til os på telefon 40 10 88 70 eller skrive på alex@brovstmalerfirma.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.


Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad  du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser påwww.facebook.com/BrovstMalerfirma

​Firmainformation

Brovst Malerfirma ApS

Nymarksvej 16, 9460 Brovst

CVR: 10874386

Kontaktinformation

Telefon:40 10 88 70

Kontor: 21 25 85 78

E-mail:alex@brovstmalerfirma.dk

Google+

Åbningstider

​MAN-FRE: 12.00-17.00

LØR: EFTER AFTALE

Garantiordning

​Som Danske Malermestre er vi omfattet af Danske Malermestres garantiordning.