Telefon: ​40 10 88 70​​

  Kontor: 21 25 85 78​

Malerarbejde - Vi maler indvendigt og udvendigt i huse og slotte​

Bor du i et boligselskab, hvor I savner en attraktiv løsning på kvalitetsbevidst malerarbejde, eller har du lige købt et sommerhus, der trænger til en gang grundige penselstrøg?

Vi maler både huse, lejligheder og sommerhuse i forbindelse med ny-, om- og tilbygning, og vi samarbejder gerne med arkitekter og andre håndværkere.

Vi har brede kompetencer som malerfirma og tilbyder:

  • Malerarbejde med garanti - Danske Malermestre
  • Mere end 40 års erfaring


​Når vi modtager bestillinger om malerarbejde på herregårde, kirker og slotte, tager vi os også gerne af opgaven. Vores malerarbejde omfatter også ejendomme for virksomheder, herunder kontorer og butikslokaler.


​Erfaring er et nøgleord i Brovst Malerfirma, og vi lægger særlig vægt på, at alt malerarbejde bliver udført ordentligt og til tiden med din, men også vores, tilfredshed som mål.

Dialog er vigtig, når der udføres malerarbejde

Kommunikation og dialog mellem dig som kunde og os som malerfirma er det første vigtige skridt inden for malerarbejde. Derfor kommer vi gerne ud for at se på maleropgaven, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning. Når vi har fundet ud af, hvad I ønsker jer, og hvilke farver I kunne tænke jer, udarbejder vi et uforpligtende tilbud på malerarbejdet til jer. Derpå er vi klar til at påbegynde jeres malerarbejde i for eksempel Løgstør, Fjerritslev og Aabybro.


​Vores malerarbejde udføres i historiske bygninger

Vi udfører også malerarbejde på historiske bygninger, herunder herregårde, kirker og slotte, men her er det vores pligt at fastholde det historiske perspektiv i samråd med kunden. Vi leverer i det hele taget kun malerarbejde, som vi kan stå inde for.


​Kontakt Brovst Malerfirma i dag for et uforpligtende tilbud på telefon

40 10 88 70. Du må gerne samle billeder samt farve- eller stofprøver sammen, så vi kan kigge på det, når vi mødes. Derved kan vi nemmere finde de rette farver til vores malerarbejde.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.


Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad  du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser påwww.facebook.com/BrovstMalerfirma

​Firmainformation

Brovst Malerfirma ApS

Nymarksvej 16, 9460 Brovst

CVR: 10874386

Kontaktinformation

Telefon:40 10 88 70

Kontor: 21 25 85 78

E-mail:alex@brovstmalerfirma.dk

Google+

Åbningstider

​MAN-FRE: 12.00-17.00

LØR: EFTER AFTALE

Garantiordning

​Som Danske Malermestre er vi omfattet af Danske Malermestres garantiordning.