Malerarbejde med kvalitetsgaranti​ ✔

​Fremragende kundeanmeldelser​ ✔

​Egen farvehandel og malerforretning ✔

Telefon: ​40 10 88 70​​

  Kontor: 21 25 85 78​

Gulvafslibning og gulvbehandling af erfaren malermester​

Et gulv med et gammelt og slidt ydre trænger ofte til gulvafslibning og en gulvbehandling, så det kan blive som nyt.

I Brovst Malerfirma udfører vi både gulvafslibning og gulvafhøvling samt efterfølgende gulvbehandling, således dit gulv kan få et sundt og lysere udseende.

Er dit gulv ujævnt og meget slidt er en gulvafhøvling måske løsningen frem for en gulvafslibning. Derved bliver dit gulv ikke kun som nyt, men måske bedre end nyt, men for at gulvet kan holde længst muligt, vil det som regel være en god ide med en gulvbehandling.

​Vi maler også epoxygulve, og vi anvender altid de bedste plejeprodukter fra Junckers, så du kan være sikker på en solid og holdbar løsning til dit gulv.

​Nyt gulv med gulvafslibning og efterfølgende gulvafbehandling

En gulvafslibning og en efterfølgende gulvbehandling med enten lud eller lak gør en stor forskel, og hvis du samtidig frisker væggene op med ny maling, så bliver det hele som nyt. Vores dygtige fagfolk kan udføre både gulvafslibning og gulvbehandling, men vi kan også male dine vægge. Ønsker du lakering og ludbehandling af gulvet efter en gulvafslibning tilbyder vi flotte løsninger som holder i mange år frem.​

​Vi kommer naturligvis og udfører gulvbehandling, når det passer dig, og vi koordinerer gerne med andre faggrupper, hvis du er i gang med en større totalrenovering. Det er i det hele taget altid en god investering at få udført gulvafslibning og gulvbehandling, når der renoveres, for det bringer livet og gløden tilbage i et trægulv. Det bliver til et trægulv, der indbyder til at gå på bare fødder, blot for at mærke fornemmelsen af den silkeglatte overflade.


​Vi sikrer altid den bedste gulvbehandling og gulvafslibning

Brovst Malerfirma sikrer altid, at vores kunder i blandt andet Løgstør, Fjerritslev og Aabybro, får det bedste resultat og den bedste service. Har du spørgsmål til gulvbehandling, så kontakt os i dag på telefon 40 10 88 70 for gode råd og vejledning, herunder om du bør vælge gulvafhøvling eller gulvafslibning. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på din gulvbehandling.

Få svar nemt & hurtigt

Har du et spørgsmål, eller en konkret forespørgsel er du altid velkommen til at sende en besked.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 12 anmeldelser påFacebook

​Firmainformation

Brovst Malerfirma ApS

Nymarksvej 16, 9460 Brovst

CVR: 10874386

Kontaktinformation

Telefon:40 10 88 70

Kontor: 21 25 85 78

E-mail:alex@brovstmalerfirma.dk

Åbningstider

​MAN-FRE: 12.00-17.00

LØR: EFTER AFTALE

Garantiordning

​Som Danske Malermestre er vi omfattet af Danske Malermestres garantiordning.