​​Egen farvehandel & malerforretning

edit-tools

​Fremragende kundeanmeldelser​

good (1)

​Malerarbejde med kvalitetsgaranti​

check

Erfaren malermester med alsidighed & høj kvalitet​ i Nordjylland

I Brovst Malerfirma bliver vores malersvende og kunder hos os, det er ikke tilfældigt. En erfaren malermester med alsidighed er fundamentet i vores firma, men det kommer aldrig i vejen for kvaliteten i vores malerarbejde.


​Vores malersvende, lærlinge og øvrige medarbejdere er dygtige og veluddannede, ligesom vores malermester sørger for at lytte til dine behov. Derved kan vi give dig en korrekt vejledning og udføre et solidt malerhåndværk. 

Der er ganske enkelt ikke noget, der hedder "godt nok". Dertil kommer, at malerarbejdet skal blive helt færdigt og til den aftalte tid. Skulle du have været uheldig, har du stadig en stor sikkerhed hos os, i og med, at vi er medlem af Danske Malermestres Garantiordning.

Vores malermester har traditioner i lokalområdet

I dag ledes virksomheden af malermester Alex E. Thomsen, der sammen med 10 dygtige svende, lærlinge og øvrige medarbejdere, varetager det daglige malerarbejde.

Malermester Svend Erik Myrup etablerede Malerfirmaet i 1975 med en vision om at levere kvalitetsbevidst håndværk i lokalområdet.

Sidenhen er hans visioner og idéer videreført, men i dag udfører vi malerarbejde i hele Nordjylland, herunder for eksempel Løgstør, Fjerritslev og Aabybro.

Arbejdet omfatter blandt andet flere store hoteller, som Scandic og Sømandshjemmet i Ålborg og ikke mindst Svinkløv Badehotel, samt flere kirker og herregårde, og maling af facade.​

​Kvalitet og godt håndværk leveret af vores malermester

Selvom kvaliteten og vores priser hænger sammen i Malerfirmaet, er vi absolut konkurrencedygtige på prisen, og udover et solidt malerhåndværk, tilbyder vores malermester også maling af højeste kvalitet i vores malerbutik.  

Vi har lagersalg af maling fra de bedste leverandører, som vi naturligvis selv bruger for at sikre den højeste kvalitet.

Vores malermester kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak om dine ønsker. Kontakt din malermester på telefon 40 10 88 70 eller email: alex@brovstmalerfirma.dk for at få et uforpligtende tilbud. 

Interesseret i et gratis tilbud på dit projekt?

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende vores produkter eller ydelser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 12 anmeldelser påFacebook

​Firmainformation

Brovst Malerfirma ApS

Nymarksvej 16, 9460 Brovst

CVR: 10874386

Kontaktinformation

Telefon:40 10 88 70

Kontor: 21 25 85 78

E-mail:alex@brovstmalerfirma.dk

Åbningstider

​MAN-FRE: 12.00-17.00

LØR: EFTER AFTALE

Garantiordning

​Som Danske Malermestre er vi omfattet af  Danske Malermestres garantiordning.