​​Egen farvehandel & malerforretning

edit-tools

​Fremragende kundeanmeldelser​

good (1)

​Malerarbejde med kvalitetsgaranti​

check

Maling af facade & Facaderenovering

En facaderenovering skal udføres grundigt fra start til slut, og derfor skal en facademaling ske korrekt og ordentligt allerede under forarbejdet. Dernæst skal du vælge den rigtige maling, og den skal være beregnet til facaden. Derved undgår du at skulle gennem endnu en facaderenovering, inden der er gået særligt lang tid.


​Du kan derfor spare både tid og penge ved at få udført en solid facaderenovering, og det kan vi tilbyde. Vi benytter Murtex til maling af facade, fordi det er en stærk og modstandsdygtig maling, som kan holde til det danske ustadige vejr. Desuden er vores malersvende erfarne håndværkere.

​Dertil kommer, at din facade fremstår som dit ansigt udadtil, og derfor må den gerne være pæn, matche huset og miljøet, samt fremstå sund og solid. Derfor er det vigtigt, at det ikke kun drejer sig om maling af facade, men også om at få et solidt håndværk.​

Få maling af facade som facaderenovering

Når du beslutter dig for at male husets facade i forbindelse med en facaderenovering, skal du overveje, om du skal holde stilen eller skifte stilen. 

En ny farve kan sende et nyt signal, tilsigtet eller utilsigtet, hvad vil du gerne have, at din familie og venner eller dine eventuelle kunder oplever, når de kommer. Det kan vi hjælpe dig med at overveje, inden du påbegynder en facaderenovering.

Overvej stilen inden du starter renoveringen

I Brovst Malerfirma hjælper og assisterer vores dygtige fagfolk dig med et smil, og derved finder vi sammen en løsning på maling af facade og facaderenovering i Løgstør, Fjerritslev og Aabybro samt mange andre steder i Nordjylland. Ring i dag for at få en samtale og et uforpligtende tilbud på telefon 40 10 88 70 eller på mail alex@brovstmalerfirma.dk

Interesseret i et gratis tilbud på dit projekt?

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende vores produkter eller ydelser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 12 anmeldelser påFacebook

​Firmainformation

Brovst Malerfirma ApS

Nymarksvej 16, 9460 Brovst

CVR: 10874386

Kontaktinformation

Telefon:40 10 88 70

Kontor: 21 25 85 78

E-mail:alex@brovstmalerfirma.dk

Åbningstider

​MAN-FRE: 12.00-17.00

LØR: EFTER AFTALE

Garantiordning

​Som Danske Malermestre er vi omfattet af  Danske Malermestres garantiordning.