​​Egen farvehandel & malerforretning

edit-tools

​Fremragende kundeanmeldelser​

good (1)

​Malerarbejde med kvalitetsgaranti​

check

​Sprøjtelakering og andre former for lakering

I Brovst Malerfirma har vi stor erfaring med sprøjtelakering og andre former for lakering for både private og erhverv.

Trænger dine møbler, dit bad eller dine låger til et nyt og holdbart udseende, udfører vi opgaven i bedste kvalitet. Et gammelt køkken kan for eksempel blive som nyt ved en sprøjtelakering eller en simpel lakering af lågerne.

​På vores sprøjteværksted udfører vi alt malerarbejde inden for sprøjtelakering, herunder af blandt andet køkkeninventar som bordplader, skabe og låger, og vi kan også udføre sprøjtelakering eller andre former for lakering.

Der er stor efterspørgsel fra kunder der gerne vil have frisket deres ”gamle” ting op:

 • reoler

 • stole

 • borde

 • skabe

 • køkkener

 • lamper
 • døre
 • designermøbler
 • lister
 • fodpaneler
 • træoverflader
 • mannequindukker

Overvejer du at få sprøjtelakeret et af dine møbler eller andre genstande?

Vores mangeårige erfaring inden for lakering betyder, at vi har stor ekspertise med alt fra lysekroner til stole og reoler. Kontakt os gerne og få en pris og rådgivning omkring lakeringen. ​​

Vi kan desuden tilbyde stor erfaring med maling af epoxygulve og andet.  Vi glæder os til at vejlede og rådgive dig vedrørende dit projekt med epoxymaling.

Lakering med kvalitetsgaranti

​Her hos Brovst Malerfirma har vi fagligt dygtige håndværkere, der har udført sprøjtelakering i adskillige år. Derfor har de stor erfaring med lakering, og de deler gerne ud af den, så du får lige præcis det resultat, som du søger. Det er din garanti for en sprøjtelakering af høj kvalitet, og vi er naturligvis omfattet af Danske Malermestres garantiordning. 

Dertil kommer, at vi har et stort udvalg af farver, hvad enten det skal være højglans eller mat, så vi ikke kun kan levere i højeste kvalitet, men også i det bedste farvevalg, uagtet det er højglans eller mat.

​En båd kan også få sprøjtelakering

Vi kan også klare en sprøjtelakering af din båd, eller noget helt andet. Uagtet der er tale om en indvendigt lakering, eller en hel lakering. 

Har du behov for sprøjtelakering?

Ring gerne på telefon 40 10 88 70for at høre, hvad vi kan tilbyde inden for sprøjtelakering, herunder lakering af både mulige og umulige ting. Du kan også skrive til os på alex@brovstmalerfirma.dk. Vi kommer gerne i blandt andet Løgstør, Fjerritslev, Aabybro og resten af Nordjylland.

Se eksempler på hvad vi kan sprøjtelakere for dig​

Interesseret i et gratis tilbud på dit projekt?

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende vores produkter eller ydelser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 12 anmeldelser påFacebook

​Firmainformation

Brovst Malerfirma ApS

Nymarksvej 16, 9460 Brovst

CVR: 10874386

Kontaktinformation

Telefon:40 10 88 70

Kontor: 21 25 85 78

E-mail:alex@brovstmalerfirma.dk

Åbningstider

​MAN-FRE: 12.00-17.00

LØR: EFTER AFTALE

Garantiordning

​Som Danske Malermestre er vi omfattet af  Danske Malermestres garantiordning.